Новости кино - Новости кино

25.05.2013

В Киеве 19 мая прошла Международная выставка собак ЕСВВ и Кинология

20 мая 2013 | 09:37

Вуха, лапи та хвіст. У столиці відбулася Міжнародна виставка собак. Поборотися за нагороди приїхали більше 500 конкурсантів. Особливо багато цьогоріч було вовкодавів і собак-охоронців. Як велетенські пси підкорювали суддів і глядачів бачила Олександра Казакова.

Доглянута шерстка, міцні клики, а ще спритність та швидкість. Усі переваги своїх вухастих друзів собаководи демонструють гордовито - щоб аудиторія неодмінно оцінила. От тільки суддів одним зовнішнІм виглядом не вразиш. Кажуть - у здоровому собачому тілі повинен бути ще й здоровий дух, гарний характер. Проте Тетяна за свого Тошу не хвилюється, впевнена - у таких старовинних порід, як вівчарка, вихованість у генах.

Тетяна Міліціна, власниця середньоазіатської вівчарки:

- Это друг, вот реальный друг, который никогда не подведет, он четко знает, что дети - это дети, взрослые - это взрослые, не позволяет себе лишнего. Ну единственное что, мы очень любим копать.

Собаководи говорять - майже всі породисті собаки і справді вже змалку витримані аристократи. І це рятує - зізнаються люди, адже сварити улюбленців майже неможливо.

Тетяна Пузанова, власниця хаскі:

- Они со своими глазами - им можно простить все! Когда он развешивает уши, делает замечательные глаза ему можно простить все.

Хоча маленькі слабкості вухастих багато хто з власників взагалі вважає за чарівні особливості і виправляти не спішить. Мопс Гарік, наприклад, обожнює, коли його носять на руках, і просто шаленіє від солодкого.

Микита Шилько, власник мопса:

- Сейчас если кто-то конфетку разворачивает - он первый в очереди. Он даже может крепко спать, услышать шелест и уже несется посмотреть, что это такое.

Але levitra online щоб отримати жадані медалі та кубки, собакам довелося тимчасово забути про забаганки. На чемпіонат приїхали сотні конкурентів, а тут ще й незвична для весни погода.

Олександра Казакова, кореспондент:

- Спекотне сонце важко витримати навіть людям, а от хвостатим конкурсантам ще й команди треба виконувати. Але хоча й втомлені, все одно намагаються показати себе з кращого боку.

Тож власники посміхаються - цього разу чемпіонат перетворився на справжні змагання з сили собачого духу. Проте, говорять, це означає, що кожен, хто наважився прийти і все ж таки виступити - уже переможець.

 

Олександра buy generic propecia online Казакова, Максим Соколик, Новини, телеканал "Інтер" 

Подробности-ТВ

Смотрите здесь видеосюжет 

 
Сейчас 60 гостей онлайн
Голосование
Являетесь ли вы владельцем волкодава?